Briose cu oua de prepelita

Printeaza

Briose cu oua de prepelita din: oua de prepelita, lapte, ulei, cascaval, ciuperci, faina, praf de copt, margarina.

Ingrediente:

  • 12 ouă de prepeliţă
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri ulei
  • 100 g caşcaval
  • 2 linguri ciuperci felii, din conservă
  • 200 g făină
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingură margarină

 

Mod de preparare:

Mixezi ouăle împreună cu uleiul, apoi adaugi ciupercile scurse şi caşcavalul ras fin. Incorporezi treptat făina cernută împreună cu praful de copt, alternând cu laptele.

Ungi forma pentru brioşe cu margarină şi tapetezi golurile cu hârtii de copt speciale.

Torni compoziţie cât să umple 2/3 din volumul formelor şi coci brioşele timp de 30 de minute, la foc mediu, până se rumenesc.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Briose cu mei si amaranth

Briose cu mei si amaranth din: mei, amaranth, supa de legume, ardei copt, usturoi, suc de lamaie, pasta tahini, drojdie, miso, amidon, sare, patrunjel, faina. Meiul este o sursă excelentă de proteine, fibre și vitamine B, precum și minerale precum fierul și magneziul. Este de asemenea o sursă importantă de carbohidrați, dar are un indice […]

Briose cu vinete

Briose cu vinete din: vinete, ceapa, cartofi, oua, patrunjel, faina, sare, piper, ulei. Usor de preparat si potrivite pentru orice ocazie.  Ingrediente: 3 vinete 3 cepe 2 cartofi 6 ouă 1 legătură pătrunjel 5 linguri făină sare piper ulei     Mod de preparare: Speli vinetele decojite, le tai sferturi și le presari cu sare. […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.