Briose cu mei si amaranth din: mei, amaranth, supa de legume, ardei copt, usturoi, suc de lamaie, pasta tahini, drojdie, miso, amidon, sare, patrunjel, faina. Meiul este o sursă excelentă de proteine, fibre și vitamine B, precum și minerale precum fierul și magneziul. Este de asemenea o sursă importantă de carbohidrați, dar are un indice […]
Briose cu oua de prepelita
PrinteazaBriose cu oua de prepelita din: oua de prepelita, lapte, ulei, cascaval, ciuperci, faina, praf de copt, margarina.
Ingrediente:
- 12 ouă de prepeliţă
- 200 ml lapte
- 2 linguri ulei
- 100 g caşcaval
- 2 linguri ciuperci felii, din conservă
- 200 g făină
- 1 plic praf de copt
- 1 lingură margarină
Mod de preparare:
Mixezi ouăle împreună cu uleiul, apoi adaugi ciupercile scurse şi caşcavalul ras fin. Incorporezi treptat făina cernută împreună cu praful de copt, alternând cu laptele.
Ungi forma pentru brioşe cu margarină şi tapetezi golurile cu hârtii de copt speciale.
Torni compoziţie cât să umple 2/3 din volumul formelor şi coci brioşele timp de 30 de minute, la foc mediu, până se rumenesc.
Pofta buna!
Briose cu vinete din: vinete, ceapa, cartofi, oua, patrunjel, faina, sare, piper, ulei. Usor de preparat si potrivite pentru orice ocazie. Ingrediente: 3 vinete 3 cepe 2 cartofi 6 ouă 1 legătură pătrunjel 5 linguri făină sare piper ulei Mod de preparare: Speli vinetele decojite, le tai sferturi și le presari cu sare. […]