Briose cu quinoa si nuci

Printeaza

Briose cu quinoa si nuci din: faina, quinoa, nuci, praf de copt, scortisoara, curmale, zahar, caise, piure de banane, esenta de vanilie, oua, lapte de cocos, ulei de masline, fulgi de quinoa si seminte de dovleac.

Ingrediente:

  • 1 + ½ cani de faina quinoa
  • 1/3 ceasca nuci maruntite
  • 3 lingurite praf de copt
  • 2 lingurita scortisoara
  • 1/3 cana curmale fara samburi, tocate marunt
  • 1/4 ceasca de zahar de palmier sau de nuca de cocos
  • 1 ceasca de caise proaspete, tocate
  • 2 banane, piure + 12 felii pentru topping
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 2 oua, batute usor
  • 1/2 cana lapte de cocos
  • 1/4 ceasca ulei de masline
  • 1/4 ceasca fulgi de quinoa pentru topping
  • 1/4 ceasca seminte de dovleac pentru topping

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200C.

Intr-un castron mare, combinati faina quinoa, nucile, praful de copt, scortisoara, curmalele si zaharul. Amestecati pana se combina.

Adaugati caisele si amestecati usor. Taiati 12 felii de banane, iar restul utilizati pentru piure. Intr-un castron mic, combinati bananele, vanilia, oualele, laptele de cocos si uleiul de masline, amestecand bine pentru a se combina.

Adauga ingredientele umede peste cele uscate si amestecati pana la omogenizare. Impartiti aluatul in 12 cupe de briose. Puneti cate o felie de banana in mijloc si presarati seminte de dovleac si fulgi de quinoa.

Gatiti pentru aproximativ 20 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.