Briose cu ton

Printeaza

Briose cu ton din: ton, faina, masline, ardei gras, oua, smantana, cascaval, praf de copt, sare, piper.

Ingrediente:Briose_cu_ton

  • 180 g ton in suc propriu
  • 100 g faina
  • 70 g masline fara samburi
  • 1/2 ardei gras
  • 3 oua
  • 100 ml smantana
  • 90 g cascaval ras
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In bolul unui mixer se pun tonul bine scurs, ouăle, smântână şi caşcavalul. Se mixează două minute.

Apoi, se pun făina şi praful de copt si se mixează 2-3 secunde pentru a amesteca.

Se adaugă măslinele tăiate mărunt şi ardeiul cuburi cât mai mici, se amestecă cu lingura si se toarnă în formele de brioşe, unse puţin, dacă nu sunt din cele neadezive.

Se coc pentru 20 de minute si apoi se lasă să se răcească bine înainte de a le aduce la masă.

Briose cu ton

Briose_cu_ton

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Da, imi plac briosele, insa nu stiu ce cauta tonul in briose

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.