Briose cu piept de pui si branza topita
PrinteazaBriose cu piept de pui si branza topita din: faina, praf de copt, oua, lapte, ulei, piept de pui, brânză topită.
Ingrediente:
- 150 g făină
- un plic praf de copt
- 2 ouă
- 100 ml lapte
- o lingură ulei
- 1/2 piept de pui fiert şi tocat
- 2 triunghiufi brânză topită
Mod de preparare:
Se amestecă făina cu praful de copt, se lace un gol la mijloc, se pun ouăle şi se amestecă. Se toarnă laptele, se amestecă, apoi uleiul şi iar se amestecă. Carnea tocată se amestecă cu brânza tăiată cubuleţe.
Se toarnă un pic de aluat în formele unse puţin, se adaugă câte o linguriţă din amestecul de carne, apoi se completează forma pe jumătate cu aluat şi se coc brioşele 20 de minute.
Briose cu piept de pui si branza topita
Pofta buna!