Bruschete cu crema de branza si somon afumat din: castravete, otet de mere, suc de lamaie, zahar, sare de mare, paine cu cereale, crema de branza, ceapa rosie, ceapa, piper, capere, ulei de masline, somon afumat.
Ingrediente:
1 castravete
1 ½ linguri otet de mere
1 ½ lingurite suc proaspat de lamaie
1 linguriță zahăr
¼ lingurita sare de mare
8 felii paine cu cereale
180 g crema de branza, la temperatura camerei
2 linguri ceapa rosie tocata
1 ceapa, tocata marunt
piper negru proaspat macinat
1 lingura capere, pentru garnitură
2 linguri ulei de masline
240 g somon afumat
Mod de preparare:
Se taie castravetele în jumătate. Curatati o jumatate din castravete, feliati cealalta jumatate.
Pastrati deoparte castravetele feliat si il radeti pe cel curatat.
Puneti într-un bol și se amestecă cu ceapa rosie, oțet, zahăr și sare. Pastrati deoparte pentru cel puțin 15 minute.
Ungeti pâinea feliată pe o parte cu ulei de măsline și asezati pe o foaie de copt.
Rumeniti usor in cuptor si lasati sa se raceasca.
Scurgeti castravetele ras si amestecati cu crema de branza si ceapa tocata.
Ungeti painea cu amestecul de branza cu castravete, acoperiti cu felii de castravete, somon afumat, capere și piper negru.
Bruschete cu ciuperci si verdeata din: ciuperci, unt, ulei de masline, nucsoara, lamaie, verdeata. Ingrediente: 700 g ciuperci 50 ml apă 50 g unt 50 g ulei de măsline 1 usturoi mare 3 g nucşoară 1 lămâie 100 g verdeaţă 1 baghetă Mod de preparare: Bagheta se feliază şi se prăjeşte. Ciupercile se curăţă, […]
Bruschete cu dovlecei din: paine, dovlecei, cascaval de post, margarina, usturoi si patrunjel. Ingrediente: 1 pâine 2 dovlecei 200 g caşcaval 100 g margarină 6 căţei de usturoi pătrunjel Mod de preparare: Taie dovleceii felii subţiri. Trage-i în puţină margarină topită. Separat, freacă restul de margarină cu usturoiul zdrobit. Taie pâinea felii. Unge-le pe […]
Bruschete cu ansoa si rosii din: paine, ansoa, usturoi, rosii, ceapa, busuioc. Ingrediente: paine ansoa usturoi rosii ceapa busuioc Mod de preparare: Se prăjesc feliile de pâine, se freacă cu ulei şi se ornează cu un amestec de usturoi pisat, cuburi de roşii, busuioc tocat şi rondele de ceapă verde. Se aşază deasupra bucatele […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.