Budinca cu branza si carne de porc

Printeaza

Budinca cu branza si carne de porc din: carne de porc la cuptor, sos de ardei, crema de branza, ardei iute, branza rasa, ceapa verde.

Ingrediente:

  • 3 cani carne de porc la cuptor, maruntita
  • 1/2 ceasca sos de ardei
  • 500 g crema de branza
  • 120 g ardei iute, cuburi
  • 2 cani branza rasa
  • 2 linguri de ceapa verde, tocata

 

Mod de preparare:

Budinca cu branza si carne de porc: Se incalzeste cuptorul la 180C.

Combinati crema de branza si ardeiul iute intr-un castron, apoi raspanditi intr-un vas termorezistent. Se amesteca carnea de porc cu sos.

Se aseaza peste crema de branza, se presara branza deasupra apoi se da cuptor pentru 20-25 de minute. Scoateti din cuptor si presarati cu ceapa verde.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.