Budinca cu carne de crab

Printeaza

Budinca cu carne de crab din: crema de branza, smantana, branza cheddar, condimente, praf de usturoi, sos worcestershire, suc de lamaie, sos iute, carne de crab, ceapa verde.

Ingrediente: 

  • 240 g crema de branza
  • 1 cană smântână
  • 1 cana branza cheddar tocata
  • 2 lingurite condimente
  • ½ lingurita praf de usturoi
  • 2 linguri de sos Worcestershire
  • 2 linguri de suc proaspat de lamaie
  • 2 lingurite sos iute
  • 240gr carne de crab
  • 2 linguri ceapa verde tocata

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 160C.

Combinati crema de brânză, smântână, brânză Cheddar, condimente, praf de usturoi, sos Worcestershire, suc de lamaie si sos iute într-un castron mare.

Incoporati carnea de crab si amestecati. Se transfera intr-un vas termorezistent. Coaceți timp de 25-30 minute.

Acoperiti cu ceapa verde si serviti cu felii de baghetă prăjite sau legume.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.