Budinca cu carne de crab
PrinteazaBudinca cu carne de crab din: crema de branza, smantana, branza cheddar, condimente, praf de usturoi, sos worcestershire, suc de lamaie, sos iute, carne de crab, ceapa verde.
Ingrediente:
- 240 g crema de branza
- 1 cană smântână
- 1 cana branza cheddar tocata
- 2 lingurite condimente
- ½ lingurita praf de usturoi
- 2 linguri de sos Worcestershire
- 2 linguri de suc proaspat de lamaie
- 2 lingurite sos iute
- 240gr carne de crab
- 2 linguri ceapa verde tocata
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 160C.
Combinati crema de brânză, smântână, brânză Cheddar, condimente, praf de usturoi, sos Worcestershire, suc de lamaie si sos iute într-un castron mare.
Incoporati carnea de crab si amestecati. Se transfera intr-un vas termorezistent. Coaceți timp de 25-30 minute.
Acoperiti cu ceapa verde si serviti cu felii de baghetă prăjite sau legume.
Pofta buna!