Budinca de dovlecei cu branza de vaci

Printeaza

Budinca de dovlecei cu branza de vaci din: dovlecei, branza de vaci, ou, faina, unt, ulei.

 

Ingrediente:

  • 2 dovlecei
  • 100 g branza de vaci
  • 1 ou
  • 1 linguriţă făină
  • 5 g unt
  • 5 g ulei

 

Mod de preparare Budinca de dovlecei cu branza de vaci:

Dovleceii tineri, curâţaţi, se fierb, se scurg şi se strivesc cu furculiţa.

Se amestecâ cu branza de vaci, faina, gălbenuşul şi untul, panâ se omogenizează, apoi se adaugă albuşul bătut spumă cu care se amestecă uşor şi se toarnă in forma unsă şi presărată cu pesmet.

Se coace la un foc potrivit, 30-40 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.