Budinca de broccoli cu paste si alune
PrinteazaBudinca de broccoli cu paste si alune din: paste, broccoli, conopida, telemea, parmezan, smantana, unt, pesmet si alune.
Ingrediente:
- 200 g paste
- 1 broccoli
- 1/2 conopida
- 100 g telemea
- 100 g parmezan
- 4 linguri cu smantana
- 1 lingura cu unt
- 1 lingura cu pesmet
- 50 g alune
Mod de preparare:
Pune la fiert in vase separate pastele, conopida si broccoli desfacut in buchetele. Scurge-le de apa si lasa-le sa se racoreasca.
Intr-un castron, amesteca branza rasa si amestecata cu smantana. Adauga pastele si buchetelele de conopida si broccoli.
Unge un vas termorezistent cu unt si tapeteaza cu pesmet. Rastoarna compozitia si presara parmezan si alunele zdrobite.
Lasa la cuptor, la foc moderat, 40 de minute.
Budinca de broccoli cu paste si alune
Pofta buna!