Budinca de legume cu branza

Printeaza

Budinca de legume cu branza din: legume, branza, cascaval, oua, lapte, sare, piper.

Ingrediente:Budinca de legume cu carne

  • 600 g amestec mexican de legume
  • 1 conopidă mică
  • 150 g brânză mai tare
  • 100 g caşcaval
  • 5 ouă
  • 250 ml lapte
  • sare şi piper
  • câte un vârf cuţit de chimen măcinat şi rozmarin
  • câte 1/2 linguriţă salvie sau mentă
  • câte 1 linguriţă busuioc
  • cimbru şi concentrat de legume

 

Mod de preparare:

Se curăţă, spală şi fierbe conopida în apă cu puţin concentrat de legume şi cimbru, apoi se scurge.

Se tapetează forma de chec cu hârtie de copt şi se aşază un strat de legume mexicane, un strat de brânză rasă amestecată cu caşcaval ras, bucheţelele de conopidă una lângă altă, în şir pe mijlocul tăvii, de o parte şi de altă restul de legume, iar ultimul strat va fi de brânză.

Se bat spumă ouăle, se adaugă laptele şi mirodenii, apoi se toarnă în tavă.

Se coace la foc mediu până se rumeneşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.