Porridge Nutritiv și Rapid: Mic Dejun Perfect pentru Fiecare Dimineață din: fulgi de ovaz, lapte, miere, fructe proaspete, seminte de chia, nuci, migdale. Ingrediente: 50g fulgi de ovăz 250ml lapte (poate fi și lapte de migdale sau de cocos) O linguriță de miere sau sirop de arțar (opțional) Fructe proaspete pentru topping (mure, zmeură, banane […]
Budinca de varza alba cu carne de miel
PrinteazaBudinca de varza alba cu carne de miel din: carne de miel, varza alba, faina, unt, patrunjel verde, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 kg carne de miel
- 1 varză albă mare
- 1 lingura faina
- 50 g unt
- 1 legătură pătrunjel verde
- sare şi piper, după gust
Mod de preparare:
Budinca de varza alba cu carne de miel: Varza tăiată mărunt şi carnea tăiată cubuleţe se aşează în straturi într-o cratiţă bine unsă cu unt. sărează, se piperează şi se adaugă apă cât să le acopere.
lasă în cuptor, la foc mic, două ore. Când este aproape gata, se prepară un rântaş din unt şi făină.
Când budinca este scoasă pe platoul de servit, se toarnă rântaşul deasupra şi se presară cu pătrunjelul tocat fin.
Poftă bună!
Anghinare – Miracolul Mediteranean: Istorie, Cultivare și Proprietăți Benefice
Anghinare – Miracolul Mediteranean: Istorie, Cultivare și Proprietăți Benefice. Anghinarea este o plantă versatilă cu o istorie bogată și o serie de beneficii pentru sănătate. Cultivarea ei poate necesita un pic de efort, dar gustul și beneficiile pe care le oferă fac tot efortul să merite. Origini și istorie Anghinarea, cunoscută științific sub numele de […]