Bulgarasi de branza cu somon

Printeaza

Bulgarasi de branza cu somon din: branza, unt, somon, morcovi, nuca, sare.

Ingrediente:Bulgarasi de branza cu somon

  • 500 g brânză dulce
  • 150 g unt
  • 150 g somon afumat
  • 2-3 morcovi
  • 100 g miez de nucă
  • sare

 

Mod de preparare:

Tai somonul în cuburi mici, iar morcovii curăţaţi şi spălaţi îi dai pe răzătoarea mică. Laşi întreg miezul de nucă.

Mixezi brânza cu untul la temperatura camerei, adaugi somonul şi sare după gust.

Pui într-un bol puţină apă caldă, îţi umezeşti palmele şi formezi bulgăraşii din brânză. în mijlocul fiecărui bulgăraş pui câte o bucăţică de miez de nucă.

Aşezi bulgăraşii pe un platou, iar la final îi dai prin morcovul ras. Sunt aspectuoşi aşezaţi pe frunze de salată sau spanac.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.