Bulgarasi de branza cu somon
PrinteazaBulgarasi de branza cu somon din: branza, unt, somon, morcovi, nuca, sare.
- 500 g brânză dulce
- 150 g unt
- 150 g somon afumat
- 2-3 morcovi
- 100 g miez de nucă
- sare
Mod de preparare:
Tai somonul în cuburi mici, iar morcovii curăţaţi şi spălaţi îi dai pe răzătoarea mică. Laşi întreg miezul de nucă.
Mixezi brânza cu untul la temperatura camerei, adaugi somonul şi sare după gust.
Pui într-un bol puţină apă caldă, îţi umezeşti palmele şi formezi bulgăraşii din brânză. în mijlocul fiecărui bulgăraş pui câte o bucăţică de miez de nucă.
Aşezi bulgăraşii pe un platou, iar la final îi dai prin morcovul ras. Sunt aspectuoşi aşezaţi pe frunze de salată sau spanac.
Pofta buna!