Cannelloni cu branza si spanac

Printeaza

Cannelloni cu branza si spanac din: cannelloni, spanac, pesmet, brânză telemea de oaie, smântână, ouă, unt, piere de rosii, busuioc verde, cascaval.

 

Ingrediente:

  • 16 bucăţi cannelloni
  • 300 g spanac
  • 50 g pesmet
  • 300 g brânză telemea de oaie
  • 100 g smântână
  • 3 ouă
  • 125 g unt
  • 300 g piure de roşii
  • 3-4 frunze busuioc verde
  • 100 g caşcaval ras

 

Mod de preparare:

Se pun 400 ml apă cu sare şi câteva picături de ulei să fiarbă la foc mic. Separat, într-un bol, se rade telemeaua de oaie şi se amestecă cu untul moale.

Ouăle se bat separat, cu un praf de sare şi se adaugă în bolul cu crema de brânză. Spanacul se scoate de la congelator şi se lasă să se dezgheţe în sită.

După ce este gata spanacul, se adaugă în bolul cu restul de ingrediente şi se amestecă uşor.

Dacă aţi obţinut o compoziţie mai moale, se adaugă 2-3 linguri de pesmet iar dacă este prea densă, se adaugă smântână.

Se tapetează o tavă termorezistentă cu unt şi cu pesmet şi se umplu tubuleţele de cannelloni.

Se acoperă cu apa clocotită şi cu piureul de roşii. Se   lasă la cuptor aproximativ 60 de minute şi se servesc cu caşcaval ras şi cu busuioc proaspăt.

Se pot servi şi cu smântână, după preferinţă.

 

Cannelloni cu branza si spanac

Cannelloni_cu_branza_si_spanac

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.