Carnati de porc cu boia si rozmarin

Printeaza

Carnati de porc cu boia si rozmarin din: mate de porc, pulpa de porc, piept de porc, usturoi, cimbru, enibahar, piper, rozmarin, boia de ardei dulce, sare.

Ingrediente:Carnati_de_porc_cu_boia_si_rozmarin

  • 5 m mate de porc
  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 kg piept de porc
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingura cimbru
  • 1 lingurita enibahar
  • 1 lingura piper
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • sare

 

Mod de preparare:

Intoarceţi matele de porc pe dos şi cu partea neascuţită a lamei unui cuţit curăţaţi bine, apoi frecati-le cu sare şi lăsaţi-le câteva ore în apă rece. între timp, daţi pulpa de porc prin maşina de tocat, iar pieptul tocaţi-l cât mai mărunt, din cuţit.

Amestecaţi car­nea cu mirodeniile şi cu zeama ustu­roiului pisat şi ţinut 20 de minute în puţină apă caldă. Amestecaţi bine până obţineţi o compoziţie omogenă.

După ce aţi umplut cârnaţii, lăsaţi-i câteva ore la rece, de preferat ar fi de pe o zi pe alta, într-unloc unde să-i bată vântul.

Carnati de porc cu boia si rozmarin

Carnati_de_porc_cu_boia_si_rozmarin

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.