Carnati in aluat cu sos

Printeaza

Carnati in aluat cu sos din: carnati, faina, lapte, oua, sare, piper, ceapa, usturoi, supa de vita, vin rosu.

Ingrediente:Carnati in aluat cu sos

  • 4 carnati
  • 120 g de făină
  • 120 ml de lapte
  • 2 oua
  • sare si piper

Ingrediente sos:

  • 3 cepe
  • 3-4 catei de usturoi
  • 250 ml de supa de vita
  • 250 ml de vin rosu
  • 1/2 lingură de făină
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Intr-o tava termorezistenta turnati ulei. Intr-un castron amestecati faina cu ouale si laptele. Asezonati, dupa gust. Asezati carnatii in tava si apoi incorporati aluatul. Dati la cuptor 25 minute.

Intre timp faceti sosul de ceapa, se toaca ceapa, usturoiul, se prajesc in ulei intr-o tigaie, se incorporeaza făină, apoi se amesteca.

Incorporati supa de vita, vinul, asezonati și se amestecă totul împreună. Acoperiti cu un capac și se fierbe bine. Serviti carnatii in aluat cu sos de ceapa.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.