Carnati cu struguri

Printeaza

Carnati cu struguri din: carnati, struguri, smochine, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 2 cârnaţi
  • un ciorchine strugure
  • 2-3 smochine
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnati cu struguri: Carnaţii se înţeapă cu o scobitoare şi se fierb 5 minute. Se lasă la scurs. In ulei încins se pun boabele de strugure şi smochinele la călit, se lasă 10 minute.

Se taie cârnaţii bucăţi care se călesc în ulei. Se adaugă fructele şi se mai lasă 2 minute pe foc.

Se presară sare, piper şi rozmarin.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.