Carne de miel cu oua

Printeaza

Carne de miel cu oua

Ingrediente:Carne de miel cu oua

  • 1-1/2 kg carne de miel
  • 4 ouă
  • 100 ml ulei
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea tăiată în bucăţi o pui în uleiul fierbinte şi adaugi o cană de apă. Când carnea a fiert bine şi apa a scăzut de tot toci pătrunjelul, îl amesteci cu piper, sare şi cu cele 4 ouă bătute bine şi le torni peste carnea de miel. lei de pe foc şi dai la cuptor câteva minute, până se rumeneşte. Se poate servi cu mămăliguţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.