Carne de miel cu tarhon si ceapa

Printeaza

Carne de miel cu tarhon: carne de miel, tarhon, ceapa, ulei, otet, bulion de rosii, sare.

Ingrediente:

  • 1 kg carne de miel
  • 1 lingura tarhon
  • 1 ceapa mare
  • 1 ceasca ulei
  • 1 lingura otet
  • 1 lingurita bulion de rosii
  • sare

 

Mod de preparare Carne de miel cu tarhon si ceapa:

Carnea se taie bucati si se rumeneste in ulei incins. Cand e gata, se pune ceapa tocata marunt, o cana de apa calda si se lasa vasul acoperit pe foc mic.

Se adauga tarhonul ales si spalat in mai multe ape. Tarhonul se toaca sau se lasa frunzele intregi.

Se face un sos din faina, 1 lingurita de bulion si apa, care se adauga peste mancare.

Se sareza si se pipereaza dupa gust si se continua fierberea.  Mancarea se serveste fierbinte.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.