Gâscă cu Legume în Stil Asiatic la Wok

Gâscă cu Legume în Stil Asiatic la Wok din: gasca, sos de soia, ulei, miere, ciuperci, ardei, broccoli, mazare, morcovi, usturoi, ghimbir, sos de peste, sos oyster. Descoperă secretul unei cine exotice și pline de savoare cu această rețetă. Inspirată din tradiția culinară asiatică, această mâncare îmbină aromele bogate ale cărnii de gâscă cu prospețimea […]

Supă Cremă de Fazan

Supă Cremă de Fazan din: fazan, ulei, ceapa, morcovi, telina, supa, smantana, dafin, cimbru, sare, piper, patrunjel. Când vine vorba de preparatele culinare rafinate, supa cremă de fazan ocupă un loc special. Această supă cremoasă și bogată îmbină carnea delicată de fazan cu o selecție de legume, smântână și condimente, oferind o experiență gustativă de […]

Carne Rata

Friptură de Rață cu Piper Sichuan

Friptură de Rață cu Piper Sichuan din: rata, piper sichuan, sare de mare, ulei de susan, usturoi, ghimbir, sos de soia, otet de orez. Explorând bogăția culinară a Asiei, vă prezentăm o rețetă sofisticată și plină de arome. Această preparație îmbină savoarea unică a cărnii de rață cu notele distinctive și ușor picante ale piperului […]

Fazan în Sos de Roșii și Măsline: Rafinament și Arome Mediteraneene

Fazan în Sos de Roșii și Măsline: Rafinament și Arome Mediteraneene din: fazan, rosii in bulion, masline verzi, capere, usturoi, vin alb sec, ulei de masline, oregano, rozmarin, sare, piper. Descoperiți rafinamentul și bogăția gusturilor mediteraneene cu o rețetă excepțională de fazan în sos de roșii și măsline, îmbogățită cu capere pentru o savoare unică. […]

Supă de Gâscă cu Legume

Supă de Gâscă cu Legume din: gasca, cartofi, morcovi, radacina de telina, ceapa, usturoi, apa, frunza de dafin, sare, piper, patrunjel. În căutarea unei rețete care să vă încânte simțurile și să aducă confortul tradițional în bucătăria dumneavoastră? Supa de gâscă cu legume este răspunsul perfect. Această rețetă, bogată în arome și texturi, combină carnea […]

Gâscă la Grătar cu Sos de Afine

Gâscă la Grătar cu Sos de Afine din: gasca, afine, miere, otet balsamic, usturoi, ulei de masline, sare, piper. Gâsca la grătar cu sos de afine este o rețetă elegantă care aduce un gust rafinat și un sos dulce-acrișor în farfurie. Gâsca, cu carnea sa delicată și suculentă, se potrivește perfect cu sosul bogat de […]

Carne Rata

Friptură de Rață cu Miere și Lavandă

Friptură de Rață cu Miere și Lavandă din: piept de rata, miere, lavanda, vin alb sec, ulei de masline, sare, piper. Descoperiți o rețetă sofisticată și plină de gust cu această friptură de rață, gătită într-un amestec rafinat de miere și lavandă. Aroma delicată și florală a lavandei adaugă o notă unică și interesantă fripturii […]

Gâscă în Sos de Vin Roșu cu Ciuperci

Gâscă în Sos de Vin Roșu cu Ciuperci din: gasca, vin rosu, ciuperci, ceapa, usturoi, ulei de masline, rozmarin, sare, piper. Această preparare, îmbibată în istoria europeană, a evoluat de-a lungul secolelor, devenind o emblemă a bucătăriei fine. Este o rețetă ce îmbină luxul cu tradiția, oferind o experiență gustativă complexă și sofisticată. Reteta Gâscă […]

Tocăniță de Fazan Aromată

Tocăniță de Fazan Aromată din: fazan, ceapa, morcovi, telina, vin rosu, bulion de pui, usturoi, ulei de masline, foi de dafin, cimbru, sare, piper. Tocănița de fazan este un preparat tradițional și rafinat, care combină savoarea cărnii de fazan cu aroma de pădure și legume proaspete. Această rețetă vă va ghida prin procesul de pregătire, […]

retete

Ficăței cu pere

Ficăței cu pere din: ficat de pasare, ceapa rosie, usturoi, vin rosu, unt, pere, zahar, frunze de spanac, stafide, lamaie, ulei de masline, sos de soia, otet balsamic. Ingrediente: 500 g ficat de pasăre 1 ceapă roşie 4-5 căţei de usturoi 150 ml vin roşu 50 g unt 4 pere mai tari 4 linguri zahăr […]

Ficat de pasare in aspic

Ficat de pasare in aspic din: ficat de pasare, lapte, sare, oua, castravete, zeama de carne.   Ingredinte: ficat de pasare lapte sare oua castravete zeama de carne   Mod de preparare Se curata ficatii de pasare si se tin in lapte citeva ore. Intr-o cratita se pune apa cu sare la fiert. Cind apa […]

Cum se prepara Piept de rată cu dressing de legume (Video)

Cum se prepara Piept de rată cu dressing de legume din: piept de rata, piper, sare, ulei, usturoi, rucola, radicchio, ardei, pasta, germeni de ceapa.   Ingrediente: Piept de rață piper sare ulei usturoi rucola ceapa radicchio ardei pasta de balsam germeni de ceapa   Mod de preparare: Pieptul de raţă îl frecăm cu sare […]

Piftie – usor de preparat si foarte gustoasa

Piftie – usor de preparat si foarte gustoasa din: picioare de pasare, cap si sorici de porc, picioare de vaca, cap de vitel, sare, usturoi, ceapa.   Ingredinte: picioare de pasare, curcan, gasca, cocos din cap si sorici de porc din picioare de vaca si din cap de vitel sare usturoi 1-2 cepe   Mod […]

Retete

Pizza cu carne de pui

Pizza cu carne de pui din: carne de pasare, ceapa, rosii, porumb, mozzarella, ou, unt, tarate de ovaz, cimbru, sare de mare si piper alb. O pizza usor de preparat si foarte gustoasa. Aluatul se prepara ca aici.  Aluat de pizza Ingrediente: 800 g carne de pasare 1 ceapa 4 rosii 1 conserva porumb 250 […]

retete

Crochete din carne de pasare

Crochete din carne de pasare din: piept de pasare, zarzavat fiert, albus de ou, sare si verdeata. Ingredinte: 100-150 gr. piept de pasare o lingura zarzavat fiert tocat marunt 1 albus sare verdeata     Mod de preparare Se da carnea fiarta prin masina de tocat de doua ori impreuna cu zarzavatul, se amesteca cu […]

retete

Cocos umplut cu piure de castane 

Cocos umplut cu piure de castane din: cocos, lebar, ananas, piure de castane, paine, unt, patrunjel, coaja de lamaie, oua, brandy, lapte, sare si piper.   Ingrediente: 1 cocoș 200 g lebăr 5 felii de ananas 200 g piure de castane 200 g pâine albă 2 linguri unt 1 legătură pătrunjel 2 linguri coajă rasă de […]

Potarniche cu sos picant

Potarniche cu sos picant din: potarnichi, slanina, morcovi, ceapa, unt, vin, faina, piper, sare. Ingrediente: 2 potârnichi 2 lămâi 200 g de slănină 2 morcovi o ceapă 2 linguri de unt 250 ml de vin alb o linguriţă rasă de făină piper sare   Mod de preparare: Potârnichile, curăţate, se umplu cu o lingură de […]

Pasare (sitar) fripta la cuptor

Pasare (sitar) fripta la cuptor din: sitari, slanina, unt, sare, paine.   Ingrediente: 6 sitari 200 g slănină 1 lingură unt 6 felii de pîine sare   Mod de preparare: Se curăţă de pene când este aproape de a fi fript. Se frige cu capul şi cu labele, şi nici intestinele nu se scot. Se […]

Ficat de pasare la gratar

Ficat de pasare la gratar

Ficat de pasare la gratar din: ficat de pasare, unt, maghiran, busuioc, oregano si sare. Ingrediente: 1 kg ficat pasăre 100 g unt maghiran busuioc oregano sare   Mod de preparare: Ficat de pasare la gratar: Tăiaţi ficatul în felii groase de 1.5 – 2 cm şi îl presăraţi cu condimente după gust. Topiţi untul […]

Porumbei umpluti la cuptor cu vin alb

Porumbei umpluti la cuptor cu vin alb

Porumbei umpluti la cuptor cu vin alb din: porumbei, piept de porc, vin alb, untura, rozmarin, ou, usturoi, pesmet, ulei de masline, sare si piper.   Ingrediente: 2 porumbei 2 felii mari din piept de porc, crud, subtire 1 pahar mic de vin alb 1 lingura de untura rozmarin Pentru umplutura: maruntaiele de porumbei 1 […]

Friptura de pasare aromata

Friptura de pasare aromata din: gaina, slanina, unt, ceapa, cimbru, foaie de dafin, smantana, afine, mere, sare si piper. Ingrediente: 1 găină 250 g slănină 40 g unt 3 cepe 1 linguriţă cimbru 1 foaie de dafin 1/2 kg smântână 250 g afine 350 g mere din compot sare piper   Mod de preparare: Curăţaţi […]

Salata de telina cu piept de pasare

Salata de telina cu piept de pasare

Salata de telina cu piept de pasare din: telina, mere, ulei, oua, piept de pasare, lamaie, sare si piper. Ingrediente: 1 kg ţelină 5-6 mere 5 linguri ulei 2 ouă 250 g piept fiert de pasăre 1 lămâie sare şi piper   Mod de preparare: Ţelina se spală, se curăţă şi se taie julien. Se […]

Chiftelute de curcan pe pat de orez

Chiftelute de curcan pe pat de orez din: paine, lapte, curcan, usturoi, patrunjel, ceapa, garam masala, turmeric, parmezan, ou, sare, piper, rosii, unt, oregano, orez. chiftelute: 2 felii de paine 1/4 ceasca de lapte 1 kg carne tocata de curcan 2 catei de usturoi, tocat 2 linguri patrunjel tocat 1 lingura ceapa, tocată 1 lingura […]

Mancarica de curcan cu pere

Mancarica de curcan cu pere din: cartofi, otet de cidru de mere, suc de mere, sirop de artar, mustar dijon, pere, ulei de masline, faina, cimbru, usturoi, curcan, sare si piper. Ingrediente: 4 cani de apa 2 cartofi dulci mari, decojiti și taiati bucați 1 cana de oțet de cidru de mere 1 cana de […]

Salata de andive si piept de pasare

Salata de andive si piept de pasare

Salata de andive si piept de pasare din: piept de pasare, andive, oua, mustar, ulei, smantana, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 1 piept de pasăre 3-4 andive mijlocii 2 ouă fierte tari 2 linguri cu muştar 1 pahar cu ulei 3-4 linguri cu smântână 1/2 lămâie sare piper măcinat   Mod de preparare: Curăţaţi carnea de […]

Gaina cu masline verzi

Carne de gaina cu masline verzi

Carne de gaina cu masline verzi din: carne de gaina, ulei, masline, bulion, faina, ceapa, otet, zahar, sare. Ingrediente: carne de gaina 4 linguri ulei 200 g măsline verzi 1 lingură bulion 1 linguriţă făină 3 cepe 1 linguriţă oţet sau un păhărel de vin 1 bucăţică zahăr sare 1 foaie de dafin   Mod […]

Rasol de gaina in sos de hrean

Gaina cu varza de Bruxelles

Gaina cu varza de Bruxelles din: gaina, hrean, morcovi, telina, ceapa, varza, cartofi, costita, otet, unt, faina, zahar, sare. Varza de Bruxelles este o legumă bogată în nutrienți și are un conținut scăzut de calorii. Este o excelentă sursă de vitamina C, vitamina K și vitamina A. De asemenea, conține fibre dietetice, fier, potasiu, magneziu și […]

Gaina umpluta cu cartofi 

Gaina umpluta cu cartofi 

Gaina umpluta cu cartofi din: gaina, ficat, unt, ceapa, ciuperci, cartof, ou, nuci, vin alb sec, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 1 gaina 4 ficatei de pasare 100 g unt 1 ceapa 300 g ciuperci 1 cartof mic 1 ou 5 nuci 150 ml vin alb sec 3 lin­guri ulei de masline sare piper 300 […]

Friptura de pasare cu afine

Friptura de pasare cu afine din: gaina, slanina, unt, ceapa, cimbru, dafin, smantana, afine, mere, sare si piper. Ingrediente: 1 găină 250 g slănină 40 g unt 3 cepe 1 linguriţă cimbru 1 foaie de dafin 1/2 kg smântână 250 g afine 350 g mere din compot sare piper   Mod de preparare: Curăţaţi găina, o […]

Friptura de gaina cu gutui

Friptura de gaina cu gutui din: gaina, gutui, untura, faina, zahar, sare, apa.   Ingrediente: 1 găină 1 kg gutui 200 g untură 2 linguri făină 1 linguriţă zahăr sare, după gust 2 pahare apă   Mod de preparare: Friptura de gaina cu gutui: Găina se spală, se curăţă, se tranşează în bucăţi, se sărrează […]

Friptura de pasare cu fructe

Friptura de pasare cu fructe din: gaina, slanina, unt, ceapa, cimbru, foaie de dafin, smantana, afine, mere, sare si piper. Ingrediente: 1 găină 250 g slănină 40 g unt 3 cepe 1 linguriţă cimbru 1 foaie de dafin 1/2 kg smântână 250 g afine 350 g mere din compot sare piper   Mod de preparare: […]

Prepelite la cuptor cu vin roze

Prepelite la cuptor

Prepelite la cuptor din: prepelite, vin, ulei, usturoi, piper, sare, busuioc, dafin. Ingrediente: 3 prepeliţe 1 pahar de vin roze 1/2 pahar apă 150 ml ulei de măsline 3-4 căţei de usturoi câteva boabe de piper negru sare 3-4 foi de dafin 2 creguţe de busuioc verde   Mod de preparare: Se amestecă ingredientele pentru […]