Carpaccio de legume cu foie gras

Printeaza

Carpaccio de legume cu foie gras din: foie gras, dovleac, dovlecel, ţelină, supă-bază de raţă, ciuperci, oţet balsamic, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g de foie gras
  • 300 g de dovleac
  • 300 g de dovlecel
  • 300 g de ţelină
  • 1 l supă-bază de raţă
  • 50 g de ciuperci
  • oţet balsamic
  •  ulei de măsline
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Carpaccio de legume cu foie gras: Spălaţi şi curăţaţi legumele de sezon, tăiati-le în felii şi puneţi-le într-o tigaie cu ulei de măsline, sare şi piper.

Puneţi capacul şi fierbeţi până când vor fi gătite. Fierbeţi supa-bază de raţă până scade, adăugaţi uleiul de măsline şi oţetul balsa­mic, apoi răsturnaţi aici ciupercile.

Aşezaţi legumele sub formă de corolă, daţi aromă cu supa-bază de raţă scăzută, întindeţi deasupra o felie de foie gras şi garnisiţi cu ierburi aromatice.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.