Cartofi copti cu unt si cascaval

Printeaza

Cartofi copti cu unt si cascaval din: cartofi mari, unt, caşcaval, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 8 cartofi mari
  • 150 g unt
  • 100 g caşcaval
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cartofii spălaţi si uscaţi se taie felii subţiri în stil evantai. In fiecare tăietură se pune puţin unt si se presară apoi cu sare şi piper.

Se stropesc cartofii cu ulei şi se coc pentru 50 de minute. Se scot, în fiecare tăietură se asază felioare de caşcaval si se mai dau 10 minute la cuptor. Se aduc la masă cu salată, după gust.

Cartofi copti cu unt si cascaval

Cartofi copti cu unt si cascaval

Pofta buna!

 

 

Salată de Cartofi Noi cu Ceapă Roșie și Capere

Salată de Cartofi Noi cu Ceapă Roșie și Capere: o alegere excelentă pentru o masă ușoară și gustoasă. Această rețetă este ideală pentru picnicuri, grătare sau ca un acompaniament sănătos la orice fel principal. Cartofii noi sunt fragezi și dulci, ceapa roșie adaugă o notă picantă și crocantă, iar caperele oferă un gust sărat și […]

Ciorbă de Cartofi și Praz cu Afumătură

Ciorbă de Cartofi și Praz cu Afumătură – Această ciorbă combină dulceața prazului, textura cartofilor și gustul intens al afumăturii, rezultând un fel de mâncare consistent și reconfortant. Ideală pentru zilele reci de iarnă, ciorba de cartofi și praz cu afumătură este perfectă pentru o masă în familie. Prazul, cunoscut și sub numele de ceapă […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.