Sorbet de Mango și Prosecco din: mango, apa, zahar, suc de lamaie, prosecco, menta. Sorbetul este un desert elegant și rafinat, perfect pentru a impresiona oaspeții la orice petrecere sau eveniment special. Combinația de mango exotic și spumantul Prosecco creează o experiență gustativă vibrată și sofisticată, care nu numai că răcorește, dar și incită simțurile. […]
Cartofi copti cu usturoi si rozmarin
PrinteazaCartofi copti cu usturoi si rozmarin din: cartofi, usturoi, sare, rozmarin, margarina, ulei de masline.
Ingrediente:
- 800 g cartofi cu coaja roşie
- 6 căţei usturoi sau 4-5 fire usturoi verde
- sare grunjoasă
- rozmarin proaspăt
- 50 g margarina
- 3-4 linguri ulei de măsline
Mod de preparare:
Cartofi copti cu usturoi si rozmarin: spală cartofii si se fierb în coajă, în apă cu sare. După aceea, se scot şi se lasă să se răcească.
curăţă de coajă şi se taie felii sau rondele.
Separat, se toarnă uleiul într-o tigaie, se adaugă şi margarina şi se lasă să se topească.
călesc feliile de cartofi 5 minute pe fiecare parte, apoi se pun în tava tapetată cu pesmet şi grăsimea din tigaie. adaugă usturoiul mărunţit.
dau 10 minute în cuptor şi apoi se servesc ornaţi cu frunzuliţe de rozmarin.
Pofta buna!
Salată de Hrișcă cu Roșii Cherry, Avocado și Pui
Salată de Hrișcă cu Roșii Cherry, Avocado și Pui: O Combinație Perfectă pentru un Prânz Sățios și Sănătos din: hrisca, apa, piept de pui, rosii, avocado, patrunjel, ulei de maslinesuc de lamaie, sare, piper. Descoperiți deliciile unei salate bogate și nutritive cu hrișcă, combinate cu dulceața roșiilor cherry, textura cremoasă a avocado și savoarea suculentă […]