Campari Smash: Rețetă Completă. Un cocktail vibrant și aromatic, ideal pentru iubitorii de băuturi amare și proaspete. Cu un amestec perfect de Campari, mentă, lime și un strop de dulceață, acest cocktail impresionează prin echilibrul său între amar și răcoritor. Este o alegere excelentă pentru serile relaxante, brunch-uri sofisticate sau întâlnirile cu prietenii. Ingrediente pentru […]
Cartofi cu rosii, branza si rozmarin la cuptor
PrinteazaCartofi cu rosii, branza si rozmarin la cuptor din: cartofi rosii, ceapa, usturoi, oua, telemea de oi, smantana, ulei, rozmarin, miez de foarea-soarelui, sare, piper.
Ingrediente:
- 5 cartofi mari
- 4–5 roşii mari, bine coapte
- 1 ceapă
- 2 căţei de usturoi
- 3 ouă
- 150 g telemea de oi
- 3 linguri smântână
- 3 linguri ulei
- rozmarin
- piper
- 1 lingură miez de foarea-soarelui
- sare
Mod de preparare:
Cureţi cartofii de coajă, îi speli şi îi tai rondele mai groase, pe care le pudrezi cu puţină sare şi leaşezi într-o tavă în care ai pus uleiul.
Le introduci la cuptor, rumenindu-le uşor pe ambele părţi, pentru 15 minute.
Opăreşti roşiile, le clăteşti cu apă şi le cojeşti, apoi le tai rondele.
Căleşti ceapa şi usturoiul tocate mărunt, adaugi câteva frunze de rozmarin şi dai deoparte.
Când se răcoresc, le amesteci cu ouăle bătute împreună cu brânza rasă, piper şi cu smântână.
Ungi o formă termore- zistentă cu ulei, aşezi un strat de rondele de cartofi şi roşii, adaugi amestecul de brânză şi acoperi cu un alt strat de rondele de cartofi şi roşii.
Presari miezul de floarea-soarelui şi dai la cuptor pentru 40 de minute.
Cartofi cu rosii, branza si rozmarin la cuptor
Pofta buna!
Iepure Fript cu Usturoi și Lămâie
Iepure Fript cu Usturoi și Lămâie: o rețetă clasică, plină de arome. Carnea de iepure, cunoscută pentru textura sa fină și gustul delicat, este îmbogățită aici de pătrunderea aromelor de usturoi și lămâie, oferind un fel de mâncare rafinat și savuros, ideal pentru o cină specială sau un prânz festiv. Timp de preparare Pregătire: 20 […]
Pofta buna!