Cartofi la cuptor cu rozmarin si usturoi
PrinteazaCartofi la cuptor cu rozmarin si usturoi din: cartofi, ulei, sare, piper, usturoi, rozmarin.
Ingrediente:
- 800 g cartofi
- 2-3 linguri ulei
- sare
- piper
- 3 căţei usturoi pisaţi
- 2 linguri frunze rozmarin
Mod de preparare:
Incingi cuptorul. Cureţi cartofii şi îi tai în sferturi. îi amesteci cu ulei, piper, sare, usturoi şi rozmarin.
Cartofii trebuie să fie bine acoperiţi cu acest amestec. îi pui într-o tigaie cu hârtie de copt.
Ii laşi la cuptor aproape o oră până când se rumenesc şi devin crocanţi.
Ii întorci de două ori cu o spatulă în timpul coacerii. Scoţi cartofii din cuptor şi îi asezonezi.
Cartofi la cuptor cu rozmarin si usturoi
Pofta buna!