Cartofi la cuptor cu ulei de rapita

Printeaza

Cartofi la cuptor cu ulei de rapita din: cartofi, ulei de rapita.

Ingrediente:

  • 2 cartofi mari (circa 450 g), curăţaţi şi tăiaţi în rondele cu grosimea de 1,5 cm
  • 2 linguri de ulei de rapiţă

 

 

Mod de preparare:

Seteaza cuptorul la 230°C.

Lasă cartofii la uscat, pentru câteva minute, pe un prosop de hârtie.

Apoi pune-i într-o tavă acoperită cu hârtie pergament, unsă în prealabil cu ulei.

Coace cartofii până când se înmoaie, circa 20-25 de minute. Este necesar să îi întorci o singură dată.

Condimentează-i cu sare, după gust, şi serveşte-i.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.