Cartofi la cuptor cu usturoi si cimbru
PrinteazaCartofi la cuptor cu usturoi si cimbru din: cartofi, usturoi, cimbru, ulei de masline.
Ingrediente:
- 2 kg de cartofi
- 5 căţei de usturoi
- 3 crenguţe de cimbru
- 3 linguri ulei de măsline
Mod de preparare:
Cartofi la cuptor cu usturoi si cimbru: Incinge cuptorul la 180°C. Decojeşte cartofii şi taie-i în cuburi. Pune usturoiul, cimbrul şi uleiul într-o tavă mare şi dă tava la cuptor 5 minute.
Adaugă cartofii în tavă, amestecând rapid pentru a-i unge cu uleiul aromat, apoi întinde-i într-un singur strat.
Asezonează-i bine şi coace-i 1-1 1/2 ore, întorcându-i ocazional în timpul coacerii, până devin aurii şi crocanţi.
Pofta buna!