Cartofi la cuptor cu usturoi si cimbru

Printeaza

Cartofi la cuptor cu usturoi si cimbru din: cartofi, usturoi, cimbru, ulei de masline.

Ingrediente:

  • 2 kg de cartofi
  • 5 căţei de usturoi
  • 3 crenguţe de cimbru
  • 3 linguri ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Cartofi la cuptor cu usturoi si cimbru: Incinge cuptorul la 180°C. Decojeşte cartofii şi taie-i în cuburi. Pune usturoiul, cimbrul şi uleiul într-o tavă mare şi dă tava la cuptor 5 minute.

Adaugă cartofii în tavă, amestecând rapid pentru a-i unge cu uleiul aromat, apoi întinde-i într-un singur strat.

Asezonează-i bine şi coace-i 1-1 1/2 ore, întorcându-i ocazional în timpul coacerii, până devin aurii şi crocanţi.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.