Cartofi noi cu ochiuri
PrinteazaCartofi noi cu ochiuri din: cartofi, ulei, sare, marar, ou, piper macinat, usturoi.
Ingrediente:
- 1,5 kg cartofi
- 3 linguri cu ulei
- sare
- marar
- 1 ou
- piper macinat
- usturoi
Mod de preparare:
Cartofi noi cu ochiuri: Curăţaţi cartofii, îi spălaţi, îi ţineţi în apă rece cu sare 5 minute, îi spălaţi şi-i puneţi în formă de sticlă sau vas de inox cu ulei, sare, piper măcinat şi 1 cană cu apă. Acoperiţi vasul, lăsaţi focul mic.
După 20 minute puneţi usturoiul tocat şi trageţi vasul de pe foc atunci când cartofii sunt gata.
Puneţi mărar tocat, amestecaţi uşor. Faceţi ochiuri româneşti, serviţi cu cartofi şi salată de sezon.
Pofta buna!