Curry de Năut și Cartofi Dulci – Bogat în Proteine din: naut, cartofi dulci, ceapa, usturoi, ghimbir, rosii, lapte de cocos, ulei vegetal, curry indian, sare, piper, coriandru. Acest curry aduce pe farfurie o explozie de arome și un aport semnificativ de proteine. Cu origini în bucătăria indiană, acest preparat savuros este o combinație perfectă […]
Cartofi noi cu usturoi si rozmarin
PrinteazaCartofi noi cu usturoi si rozmarin din: cartofi noi, usturoi (verde), ulei de măsline, rozmarin, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 kg cartofi noi
- 2 căpăţâni de usturoi (verde)
- 2-3 linguri ulei de măsline
- 1 crenguţă rozmarin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cartofi noi cu usturoi si rozmarin: Cartofii îi speli foarte bine cu un burete abraziv şi îi cureţi, dacă este cazul. Ii pui la fiert în apă cu sare, 10 minute din momentul în care apa începe să fiarbă.
Ii scurgi bine de apă Intr-o strecurătoare. Pisezi usturoiul cu sare, piper şi crenguţa de rozmarin. Adaugi uleiul şi omogenizezi.
Pui cartofii intr-un castron şi usturoiul deasupra. Amesteci bine, apoi răstorni cartofii într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi o dai la cuptor.
Cartofi Copți cu Arpagic și Smântână
Cartofi Copți cu Arpagic și Smântână din: cartofi, arpagic, smantana, bacon, unt, sare, piper, marar. Un preparat simplu și reconfortant care aduce împreună textura crocantă a cartofilor, aroma subtilă a arpagicului și cremozitatea smântânii. Această rețetă este o alegere excelentă pentru a însoți carnea, dar poate fi și un preparat principal în sine. Reteta Cartofi […]
Cartofi Copti cu Rozmarin și Cimbru
Cartofi Copti cu Rozmarin și Cimbru din: cartofi, rozmarin, cimbru, ulei de masline, sare, piper. Transformați simplii cartofi într-un deliciu aromat și crocant cu această rețetă de cartofi copți cu rozmarin și cimbru. Această combinație clasică de ierburi și condimente, împreună cu textura crocantă a cartofilor copti, creează un fel de mâncare simplu, dar extrem […]
Pofta buna!