Cartofi taranesti cu porc

Printeaza

Cartofi taranesti cu porc din: cartofi, bacon, ceapa, carne de porc, boia, sare, piper.

Ingrediente:

  • un kg cartofi
  • 250 g bacon
  • 300 g carne de porc
  • 2 cepe
  • o linguriţă boia, după gust
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Cartofi taranesti cu porc: pun la fiert cartofii tăiaţi mai mare.

Intre timp, se pune la călit ceapa tocată şi, după ce s-a înmuiat, se adaugă baconu! cubuleţe şi carnea tăiată cât o înghiţitură. presară boia, sare şi piper.

adaugă cartofii fierţi şi bine scurşi. Se lasă încă 10 minute împreună. serveşte cu verdeaţă.

 

Pofta buna!

 

 

 

Clătite cu Spirulină și Afine

Clătite cu Spirulină și Afine – sunt o opțiune delicioasă și sănătoasă pentru micul dejun sau brunch. Spirulina, o algă albastru-verde, este cunoscută pentru conținutul său ridicat de proteine, vitamine și minerale, în timp ce afinele adaugă un gust dulce și sunt bogate în antioxidanți. Această rețetă combină ambele ingrediente pentru a crea un preparat […]

Gulaș de gâscă

Gulaș de gâscă: Un preparat tradițional și savuros – un preparat plin de savoare, originar din bucătăria central-europeană, fiind foarte popular în Ungaria și Transilvania. Această rețetă combină carnea suculentă de gâscă cu legume și condimente, rezultând un fel de mâncare consistent și reconfortant. Prepararea gulașului necesită timp și răbdare, dar rezultatul final va fi […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.