Castraveti, conopida si rosii murate

Printeaza

Castraveti, conopida si rosii murate din: conopida, castraveti, rosii, ardei iuti, otet, foi de dafin, piper boabe, boabe de mustar, boabe de ienibahar, seminte de marar, sare grunjoasa, apa.

Ingrediente:

  • 2 conopide
  • 1 kg castraveti
  • 1 kg rosii
  • 4 ardei iuti
  • 200 ml otet
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • boabe de mustar
  • boabe de ienibahar
  • seminte de marar
  • sare grunjoasa
  • apa cat cuprinde

 

Mod de preparare:

Speli bine conopidele, le rupi în bucheţele şi le laşi în apă cu oţet 30 de minute.

Aşezi bucheţelele de conopidă în borcane bine sterilizate.

Adaugi castraveţi, felii de ardei iute şi bucăţi de roşii printre bucheţelele de conopidă şi pui foi de dafin, boabe de piper, de muştar şi de ienibahar.

Separat, fierbi apa cu câte o lingură de sare la fiecare litru, adaugi seminţe de mărar şi torni saramura fierbinte peste conopidă.

Inchizi borcanele ermetic şi le depozitezi într-un loc rece şi bine aerisit.

 

Castraveti, conopida si rosii murate

Castraveti_conopida_si_rosii_murate

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.