Ciorba de perisoare cu leustean din: carne tocata, orez, ceapa, oua, sare, piper, leustean, pastarnac, cartofi, morcovi, ardei, sare, bors, suc de rosii. Ingrediente: 200 g carne tocată 3 linguri orez fiert 1 ceapă mică 3 ouă sare piper leuştean 5 cepe verzi 1 păstârnac mic 2 cartofi 2 morcovi 1 ardei gras sare 500 […]
Cea mai simpla ciorba de perisoare
PrinteazaCea mai simpla ciorba de perisoare din: ceapa, morcov, cartof, ardei gras sau pasta de ardei, orez, carne tocata (în funcţie de preferintă), oua, verdeata, concentrat de legume, zeamă de varză sau borş
- 2 cepe potrivite
- 1 morcov mare
- 1 cartof mare
- 1 ardei gras sau pastă de ardei
- orez
- 500 g carne tocată (în funcţie de preferintă)
- 1 ou
- verdeaţă
- concentrat de legume
- 1l zeamă de varză sau borş
Mod de preparare:
Cureţi ceapa şi o toci, apoi o căleşti puţin, adaigi morcovul ras sau tocat mărunt, ardeiul şi laşi puţin să se călească împreună. Adaugi apă şi concentratul de legume şi laşi totul la fiert.
Intre timp, toci cartoful cubuleţe şi îl adaugi în oală.
Pregăteşti perişoarele aşa: Amesteci carnea cu 1 ou, 1 lingură făină şi puţin pătrunjel tocat. Formezi perişoarele şi le adaugi pe rând, în oală, după ce au fiert legumele.
Pui şi orezul, acreşti după gust, cu zeamă de varză sau borş, fiert în prealabil. Potriveşti de sare, dacă mai e necesar, adaugi verdeaţa şi o laşi să fiarbă bine.
Pofta buna!
Poate iti place si:
Ciorba de perisoare cu carne de porc si oaie
Ciorba de perisoare cu carne de porc si oaie din: carne de porc, carne de oaie, ceapa, zarzavat de supa, orez, ulei, rosii, ou, sare, leustean, patrunjel, zeama de lamaie, piper. Ingrediente: 600-700 g carne de porc 1/2 kg carne de oaie 2 cepe 400 g zarzavat de supă (morcovi, pătrunjel, ţelină) 60 g orez […]
Ciorba de perisoare cu ardei gras si ceapa verde
Ciorba de perisoare cu ardei gras si ceapa verde din: carne tocată amestec porc şi vită, ou, pâine mai veche de 1 zi, orez, ceapa, faina, sare, piper, morcovardei gras rosu si verde, ceapă sau ceapa verde, ţelină, bulion sau suc de roşii, borş de tărâţe. Ingrediente: 1/2 kg carne tocată amestec porc şi vită 1 ou 1 felie pâine mai veche de 1 zi 1 lingură […]
Ciorba de perisoare cu taitei
Ciorba de perisoare cu taitei din: morcovi, ceapa, pastarnac, patrunjel, ardei, telina, suc de rosii, bors, cimbru, leustean, carne tocata, ou, gris, sare, piper, condiment, faina. Ingrediente: 2 morcovi 2 cepe 1 păstârnac 1 rădăcină de pătrunjel 2 ardei graşi roşii 1 ţelină mică 150 ml suc de roşii 1 l borş 1 linguriţă de […]
Ciorba de perisoare acrita cu corcoduse
Ciorba de perisoare acrita cu corcoduse din: carne tocata, ou, orez, ceapa, morcov, telina, ardei, patrunjel, leustean, sare, piper, faina, corcoduse, rosie. Ingrediente: 500 g carne tocată (amestec vită şi porc) 1 ou 2-3 linguri orez 2 cepe 1 morcov 1 ţelină mică 1 ardei gras pătrunjel leuştean sare piper făină (opţional) 1 /3 kg […]