Ceai de lemn dulce cu nalba si soc din: lemn dulce, nalbă, soc, podbal, volbură, cicoare.
Ingrediente:
50 g lemn dulce
100 g nalbă
100 g soc
100 g podbal
50 g volbură
100 g cicoare
Mod de preparare:
Ceai de lemn dulce cu nalba si soc: Intr-un vas de porţelan se amestecă bine toate plantele, trepute în prealabil prin râşniţa de cafea. Se adaugă jumătate de litru de apă şi se lasă la macerat timp de opt-zece ore.
Se filtrează şi se toarnă deasupra încă q jumătate de litru de apă, clocotită de data aceasta.
Rougui (Cassia Bark): Ceaiul Chinezesc Rar cu Aromă de Scorțișoară care Încântă Simțurile: În universul fascinant al ceaiurilor, fiecare varietate are o poveste unică, un terroir distinct și o metodă de producție atent perfecționată. Unul dintre cele mai apreciate și rafinate ceaiuri din China este Rougui, cunoscut și sub denumirea de “Cassia Bark” datorită aromei […]
Ceaiul Verde: Utilizări si Efecte Secundare – una dintre cele mai vechi și mai apreciate băuturi din lume, cu o istorie îndelungată care își are originea în China și Japonia. Această băutură nu este doar apreciată pentru gustul său delicat și revigorant, ci și pentru multiplele sale beneficii pentru sănătate. În ultimele decenii, ceaiul verde […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.