Toci ciupercile şi le căleşti putin in ulei până când scade apa lăsată, apoi le dai deoparte.
Separi albuşurile de gălbenuşuri şi baţi albuşurile spumă tare cu un praf de sare.
Amesteci gălbenuşurile cu iaurtul, adaugi făina, caşcavalul ras, ciupercile, măslinele, costiţa afumată şi tăiată, sare şi piper. Incorporezi albuşurile şi omogenizezi.
Torni compoziţia într-o tavă tapetată de chec şi ţii la cuptor până când se rumeneşte.
Chec sarat cu legume si bacon din: oua, bacon, dovlecel, praz, ciuperci, sare, piper, masline, seminte, cascaval sau branza, unt, ardei. Ingrediente: 6 ouă 500 g bacon un dovlecel un praz 1/2 kg ciuperci champignon sare piper o roşie feliată 100 g măsline negre şi verzi 100 g seminţe de floarea-soarelui, dovleac, susan, in 100 […]
Chec sarat cu cartofi din: cartofi, praf de copt, cascaval, sunca, lapte, oua, faina, ulei, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 150 g cartofi tăiaţi cuburi mici un plic praf de copt 75 g caşcaval ras 150 g şuncă de curcan 100 ml lapte 4 ouă o lingură ulei 150 g făină o linguriţă praf de usturoi […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.