Cheeseburgeri de casa

Printeaza

Cheeseburgeri de casa din: carne tocata, chifle, branza topita, ceapa, salata, muraturi, ketchup, ulei.

Ingrediente:

  • 400 g carne tocată
  • 4 chifle
  • 4 felii brânză topită
  • o ceapă feliată
  • salată verde
  • murături
  • 4 linguri ketchup
  • o lingură ulei

 

Mod de preparare Cheeseburgeri de casa:

Carnea se împarte în patru, se modelează patru chiftele mari care se rumenesc într-o tigaie cu ulei. Se presează uşor cu o paletă.

După 3-5 minute de prăjit pe o parte, se întorc, se mai lasă 3-5 minute.

Se adaugă apoi pe fiecare chiftea câte o felie de brânză topită.

Se taie chifla în două, se garniseşte cu salată, ceapă, murături, ketchup, se pune câte o chiftea şi se serveşte imediat.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte buni

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.