Chifle cu ton si ketchup

Printeaza

Chifle cu ton si ketchup din: ton, ketchup, smantana, ceapa, cascaval, chifle.

Ingrediente:

  • 200 g ton
  • 2 linguri ketchup de roşii
  • 2 linguri smântână
  • 2 fire ceapă verde
  • 2 chifle
  • 40 g cascaval

 

Mod de preparare:

Chifle cu ton si ketchup: Incinge grillul.

Scurge de lichid o canservă de 200 g ton şi mărunţeşte-l în bucăţi mici. Combină cu 2 linguri ketchup de roşii, 2 linguri smântână şi 2 fire ceapă verde, tocată mărunt.

Taie în două 2 chifle şi rumeneşte-le. Unge-le cu amestecul de ton şi presară 40 g caşcaval răzuit.

Dă la grill până când brânza se topeşte şi se rumeneşte.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.