Chifle umplute cu oua si ciuperci

Printeaza

Chifle umplute cu oua si ciuperci din: oua, spanac, ciuperci, unt, sare, chifle.

Ingrediente:

  • 4 chifle
  • 4 ouă
  • 4 ciuperci
  • 200 g spanac
  • 100 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Ciupercile feliate se pun într-o tigaie şi se lasă sa se evapore apa. Se topeşte untul, se scobesc chiflele şi se repartizează spanacul crud.

Se stropeşte cu puţin unt, se adaugă ciupercile şi se pune câte un ou.

Se presară cu sare, se stropeşte interiorul cu restul de unt şi exteriorul chiflei se umezeşte foarte puţin cu o pensulă înmuiată în apă.

Se lasă la cuptor 15 minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.