Chiftele de cartofi cu ceapa

Printeaza

Chiftele de cartofi cu ceapa din: cartofi, ceapa, ou, faina, sare, patrunjel, ulei, piper.

Ingrediente:

  • 4 cartofi mari
  • o ceapă
  • un ou
  • 2 linguri făină
  • un praf sare
  • ulei pentru prăjit
  • 2-3 fire pătrunjel
  • 2 fire ceapă verde
  • piper

 

Mod de preparare:

Chiftele de cartofi cu ceapa: Cartofii curăţaţi şi ceapa se trec prin răzătoarea cu ochiuri mari. Se scurg apoi foarte bine de lichid şi se adaugă oul, sare şi piper.

Se adaugă făina, se amestecă şi se pune uleiul la încins. Se ia cu lingura din amestecul de cartofi şi se pun chiftelele la prăjit.

Se scot pe hârtie absorbantă şi se presară cu ceapă verde tocată mărunt şi pătrunjel.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.