Chiftele de cartofi si dovlecei cu patrunjel

Printeaza

Chiftele de cartofi si dovlecei cu patrunjel din: dovlecei, cartofi, ceapă,  pătrunjel, ouă, pesmet, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 2 dovlecei
  • 4 cartofi
  • o ceapă uscată
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 2 ouă
  • 2-3 linguri pesmet
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cartofii si dovleceii se curăţă de coajă şi se dau pe răzătoarea cu ochiuri mari. Ceapa se taie mărunt şi apoi se adaugă în ouăle bătute. Se amestecă uşor si se adaugă cartofii si dovleceii rasi.

Se amestecă, se adaugă pesmetul si pătrunjelul tocat, se potriveşte de sare si piper.

Se încinge uleiul si apoi, din amestec, se formează chiftele care se prăjesc si se scot pe şervete de hârtie.

 

Chiftele de cartofi si dovlecei cu patrunjel

Chiftele_de_cartofi_si_dovlecei_cu_patrunjel

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.