Chiftele de linte rosie

Printeaza

Chiftele de linte rosie: din: linte rosie, paine, faina, ceapa, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Chiftele de linte rosie

  • 300 g linte roşie
  • 2 felii de pâine
  • 3 linguri făină
  • 1 ceapă
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Laşi lintea la înmuiat 2-3 ore în apă rece, apoi o fierbi în apă cu sare. Cureţi apoi ceapa, o tai mărunt şi o căleşti în ulei până se aureşte, apoi o dai deoparte.

Când e gata, scurgi lintea fiartă, o treci prin maşina de tocat şi o amesteci cu pâinea înmuiată în apă şi presată bine, ceapa călită şi pătrunjelul tocat.

Potriveşti de sare şi piper, apoi formezi chifteluţe pe care le treci prin făină şi le prăjeşti în ulei încins.

Chiftele de linte rosie

Chiftele de linte rosie

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Forte bune chiftelele de linte

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.