Chiftele de pui cu orez si cascaval din: piept de pui, orez, ceapă, ardei capia roşu, caşcaval, smântână, pătrunjel verde, usturoi, sare, piper, nucă.
Ingrediente:
1 piept de pui
2 linguri orez
1 ceapă
1 ardei capia roşu
50 g caşcaval
2 linguri smântână groasă
pătrunjel verde
2 căţei usturoi
sare
piper
150 g nucă pisată
Mod de preaprare:
Fierbi pieptul de pui în apă cu puţină sare, scurgi zeama, îndepărtezi oasele şi dai prin maşina de tocat.
Separat, fierbi orezul în apă cu sare, strecori şi amesteci cu carnea de pui.
Adaugi ceapa tăiată mărunt, ardeiul capia curăţat de seminţe şi tăiat cubuleţe, pătrunjelul verde tocat fin, usturoiul zdrobit, smântână, sare şi piper, după gust.
Amesteci cu grijă toate ingredientele.
Din compoziţia obţinută, modelezi între palme chifteluţe pe care le tăvăleşti prin caşcaval răzuit, amestecat cu nucă pisată, şi serveşti.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Foarte bune chiftelele de pui