Chiftele de pui cu ardei

Printeaza

Chiftele de pui cu ardei din: carne de pui, cartofi, ardei, ceapa, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Chiftele de pui cu ardei

  • 500 g cartofi
  • 500 g carne de pui
  • sare
  • piper
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 roşie
  • 1 fir de ceapă verde
  • 1 fir usturoi verde

 

Mod de preparare:

Cartofii se zdrobesc cu furculiţa, se adaugă carne de pui tocată, 1 ou bătut, sare şi piper. Se formează chifteluţe.

Separat se amestecă 1 ardei gras roşu, 1 roşie, 1 fir de ceapă verde, 1 fir usturoi verde, toate tocate mărunt. Se adaugă sare, piper, boia, muştar boabe.

Se tăvălesc chifteluţele, apoi se pun unele lângă altele într-un vas termorezistent si se coc la cuptor 25 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.