Chiftele de pui cu ardei
PrinteazaChiftele de pui cu ardei din: carne de pui, cartofi, ardei, ceapa, usturoi, sare, piper.
- 500 g cartofi
- 500 g carne de pui
- sare
- piper
- 1 ardei gras roşu
- 1 roşie
- 1 fir de ceapă verde
- 1 fir usturoi verde
Mod de preparare:
Cartofii se zdrobesc cu furculiţa, se adaugă carne de pui tocată, 1 ou bătut, sare şi piper. Se formează chifteluţe.
Separat se amestecă 1 ardei gras roşu, 1 roşie, 1 fir de ceapă verde, 1 fir usturoi verde, toate tocate mărunt. Se adaugă sare, piper, boia, muştar boabe.
Se tăvălesc chifteluţele, apoi se pun unele lângă altele într-un vas termorezistent si se coc la cuptor 25 minute.
Pofta buna!