Chiftelute la cuptor cu spanac
PrinteazaChiftelute la cuptor cu spanac din: carnati, carne de porc, carne de vita, spanac, parmezan, ou, busuioc, patrunjel, praf de usturoi, sare, fulgi de ardei rosu, pesmet.
Ingrediente:
- ½ kg carnați tocati (doar carnea)
- 1/2 kg carne tocata de porc
- 1/2 kg carne tocata de vita
- ½ kg spanac tocat
- 1/2 cana parmezan ras
- 1 ou
- 1 1/2 lingurite busuioc uscat
- 1 1/2 lingurite patrunjel uscat
- 1 lingurita praf de usturoi
- 1 lingurita sare
- 1/2 lingurita fulgi de ardei rosu
- 1/2 cana pesmet
Mod de preparare:
Chiftelute la cuptor cu spanac: Incalziti cuptorul la 200C.
Intr-un bol mare , se combina carnații, carnea de porc, carnea de vita, spanacul, parmezanul, oul, busuioc, patrunjel, praf de usturoi, sare, fulgi de ardei rosu si 1/4 ceasca de pesmet .
Amestecati bine, apoi formati chiftelute.
Puneți restul de 1/4 de cana de pesmet intr-un castron mic. Dati chiftelutele prin pesmet, apoi puneti intr-o tava de briose si dati la cuptor pentru 20 de minute.
Pofta buna!