Chiftelute la cuptor cu spanac

Printeaza

Chiftelute la cuptor cu spanac din: carnati, carne de porc, carne de vita, spanac, parmezan, ou, busuioc, patrunjel, praf de usturoi, sare, fulgi de ardei rosu, pesmet.

Ingrediente:

  • ½ kg carnați tocati (doar carnea)
  • 1/2 kg carne tocata de porc
  • 1/2 kg carne tocata de vita
  • ½ kg spanac tocat
  • 1/2 cana parmezan ras
  • 1 ou
  • 1 1/2 lingurite busuioc uscat
  • 1 1/2 lingurite patrunjel uscat
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita fulgi de ardei rosu
  • 1/2 cana pesmet

 

Mod de preparare:

Chiftelute la cuptor cu spanac: Incalziti cuptorul la 200C.

Intr-un bol mare , se combina carnații, carnea de porc, carnea de vita, spanacul, parmezanul, oul, busuioc, patrunjel, praf de usturoi, sare, fulgi de ardei rosu si 1/4 ceasca de pesmet .

Amestecati bine, apoi formati chiftelute.

Puneți restul de 1/4 de cana de pesmet intr-un castron mic. Dati chiftelutele prin pesmet, apoi puneti intr-o tava de briose si dati la cuptor pentru 20 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.