Chisca fina de ficat

Printeaza

Chisca fina de ficat din: ficat de porc, orez, piper, ceapa, slanina, intestin gros de porc.

 

Ingrediente:

  • 1 kg ficat de porc
  • 1cana de orez
  • piper
  • 2 cepe
  • 200 g slanina
  • intestin gros de porc

 

Mod de preparare:

Fierbi ficatul in apa cu sare si o ceapa intreaga. Tai ficatul cuburi pe care le treci prin masina de tocat impreuna cu slanina.

Adaugi ceapa un pic rumenita cu orezul si potri-vesti de sare si piper.

Amesteci bine toata tocatura si umpli intestinele. Intepi cu un ac din loc in loc si pui chisca la fiert in apa condimentata (foaie de dafin, ienibahar).

Lasi sa fiarba o ora dupa care ori aduci chisca asa, fiarta, la masa ori o pui intr-o tava si o dai putin la cup­tor.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • chisca cu ficat
  • chisca de porc
  • chisca cu ficat bucovina

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.