Ciocanele de pui cu prune din: ciocanele, prune, mustar, zahar, brandy, sos, lamaie. Ingrediente: 4-6 ciocănele 8 prune 1 lingură zeamă de lămâie 1/4 ceaşcă muştar de Dijon 3 linguriţe zahăr brun 1/4 ceaşcă brandy 1 linguriţă sos Worcestershire Mod de preparare: Presăraţi sare şi piper pe carne. Opăriţi prunele, apoi tocaţi-le cuburi nu foarte […]
Ciocanele de pui in crusta crocanta
PrinteazaCiocanele de pui in crusta crocanta din: iaurt, mustar, sirop de artar, sos tabasco, sare, piper, ciocanele de pui, fulgi de porumb, praf de usturoi, boia de ardei, ulei.
Ingrediente:
- 150 g iaurt
- o lingurita mustar
- 1 lingurita sirop de artar
- 1/2 lingurita sos tabasco
- sare
- piper
- 8 ciocanele de pui
- 100 g fulgi de porumb
- 100 g chipsuri de cartofi
- praf de usturoi
- boia de ardei
- ulei
Mod de preparare:
Cu telul, se amestecă iaurtul cu muştar, sirop de arţar, sare, piper şi sos tabasco.
In această marinată se aşază ciocănele-le şi se lasă la frigider cca 30 min.
Se pisează fulgii de porumb şi chipsurile; se adaugă sare, piper, praf de usturoi şi boia şi se amestecă.
Se tăvălesc apoi ciocănelele, scurse în prealabil. Se rumenesc în ulei.
Ciocanele de pui in crusta crocanta
Pofta buna!
Ciocanele picante de pui din: ciocanele, ulei, ceapa, usturoi, ardei, sare, piper, boia. Ingrediente: 8 ciocănele de pui 5 linguri ulei o ceapă roşie 3 căţei usturoi 2 ardei iuţi o lingură amidon boia sare piper Mod de preparare: Ciocănelele se presară cu sare şi piper. Două linguri uleiul se amestecă cu amidonul şi […]
Pofta buna!