Ciocanele de pui cu mustar din: suc de portocale, ulei de masline, sos iute, mustar de dijon, portocala si ciocanele. Ingrediente: 1/2 cana suc de portocala proaspat stors 1/4 cana ulei de masline 1/4 cana sos iute 1/4 cana mustar de Dijon 1 lingura coaja de portocala rasa 2-3 ciocanele Mod de preparare: Se […]
Ciocănele de pui cu muştar şi caise
PrinteazaCiocănele de pui cu muştar şi caise din: ciocanele de pui, caise, zeama de lamaie, mustar de dijon, zahar brun, brandy si worcestershire.
Ingrediente:
- 4-6 ciocanele
- 8 caise bine coapte
- 1 lingura zeama de lamaie
- 1/4 ceasca mustar de Dijon
- 3 lingurite zahar brun
- 1/4 ceasca brandy
- 1 lingurita sos Worcestershire
Mod de preparare:
Presăraţi sare şi piper pe carne.
Opăriţi caisele şi jupuiţi pielea, apoi tocaţi-le cuburi nu foarte mici şi stropiţi-le cu sucul de lămâie; adăugaţi muştarul, zahărul şi brandy, amestecaţi bine.
Infăşuraţi fiecare ciocănel în folie de aluminiu, punând peste carne câte 1 lingură de sos de caise.
Puneţi grătarul la cca 15 cm deasupra jarului. Frigeţi ciocănelele împachetate cca 30 min, întorcându-le o dată.
Desfaceţi folia şi puneţi-le din nou pe grătar. Puneţi cu grijă sosul din folie peste sosul rămas nefolosit.
Rumeniţi-le pe grătar cca 15 min, întorcându-le frecvent şi ungându-le cu sos.
Ciocănele de pui cu muştar şi caise
Pofta buna!
Ciocanele de pui cu varza de Bruxelles
Ciocanele de pui cu varza de Bruxelles din: ciocanele de pui, varza de Bruxelles, lamaie, ulei, ardei, rosii, conopida, cartofi, sare, piper. Varza de Bruxelles crește în forma unor mici capete rotunde, care se dezvoltă pe tulpini lungi. Aceste capete conțin frunze împănate și strânse. Planta poate atinge o înălțime de aproximativ 60-90 cm. Varza de […]