Ciocanele picante de pui

Printeaza

Ciocanele picante de pui din: ciocanele, ulei, ceapa, usturoi, ardei, sare, piper, boia.

Ingrediente:

  • 8 ciocănele de pui
  • 5 linguri ulei
  • o ceapă roşie
  • 3 căţei usturoi
  • 2 ardei iuţi
  • o lingură amidon
  • boia
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciocanele picante de pui: Ciocănelele se presară cu sare şi piper. Două linguri uleiul se amestecă cu amidonul şi boiaua.

Ceapa tocată mărunt se pune la călit în trei linguri ulei, 2-3 minute.

Carnea se unge cu amestecul de ulei şi amidon şi se căleşte. Se adaugă şi ardeii iuţi tăiaţi mărunt şi usturoiul, felii.

Se lasă până se rumenesc ciocănelele, apoi se scot şi se servesc.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.