Ciorba acra de verdeturi

Printeaza

Ciorba acra de verdeturi din: apa, bors, verdeturi, loboda, frunze de sfecla, stevie, ceapa verde, marar, patrunjel, leustean, orez, zahar, sare, galbenus, smantana.

Ingrediente:

  • 2 1 apa
  • 1 1 bors
  • o farfurie adanca plina cu verdeturi (loboda, frunze de sfecla, stevie, cozi de ceapa verde, marar, patrunjel si leustean)
  • 3 linguri de orez
  • 1 lingurita de zahar
  • sare
  • un galbenus
  • 2 linguri smantana

 

Mod de preparare:

Ciorba acra de verdeturi: Se pun la fiert intr-o oala cu apa frunze de loboda, de sfecla, stevie, cozi de ceapa verde, marar, patrunjel si leustean, taiate marunt.

adauga borsul (fiert separat si strecurat), sarea, zaharul si orezul (fiert separat).

lasa sa fiarba.

Se serveste dreasa cu galbenus de ou si smantana.

 

Pofta buna!

 

 

 

Ardei Umpluți cu Morcov și Țelină

Ardei Umpluți cu Morcov și Țelină – Murături Crocante – Ardeii umpluți cu morcov și țelină, conservați sub formă de murături, sunt o alegere excelentă pentru a adăuga prospețime și savoare meselor tale de iarnă. Această rețetă simplă și delicioasă combină dulceața morcovilor cu aroma intensă a țelinei, creând murături crocante și pline de vitamine. […]

Ceai de Lemongrass și Ghimbir

Ceai de Lemongrass și Ghimbir – Ceaiul este o băutură sănătoasă, perfectă pentru a te energiza și a te relaxa în același timp. Combinând aroma proaspătă a lemongrass-ului cu picantul ghimbirului, acest ceai oferă un gust unic și multiple beneficii pentru sănătate. Este ideal pentru a fi savurat în orice moment al zilei, fie cald, […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.