Ciorbă cu fasole şi gutui

Printeaza

Ciorbă cu fasole şi gutui din: fasole boabe, ceapa, morcov, ardei capia, rosii, ulei, gutuie, sare, piper, leustean, concentrat de legume.

Ciorba_cu_fasole_si_gutui_03

Ciorbă cu fasole şi gutui

 

Ingrediente:

  • 300 g fasole boabe
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei capia rosu
  • 2 rosii potrivite
  • 4-5 linguri ulei
  • 1 gutuie mare
  • sare
  • piper
  • leustean
  • concentrat de legume

 

Mod de preparare:

Fierbi fasolea în apă până dă într-un clocot, schimbi apa cu alta fierbinte şi continui fierberea. Când fasolea este fiartă pe jumătate, adaugi ceapa, morcovul, ardeiul, boabele de piper şi roşia, toate curăţate şi tăiate cubuleţe.

Ciorba_cu_fasole_si_gutui

Adaugi şi gutuia tăiată tot cuburi şi necurăţată de coajă. Când fasolea şi legumele sunt fierte, stingi focul, potriveşti de sare, concentrat de legume şi presari leuştean tocat.

Ciorba_cu_fasole_si_gutui_02

Ciorbă cu fasole şi gutui

Ciorba_cu_fasole_si_gutui_03

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.