Ciorbă de cartofi cu ouă întregi

Printeaza

Ciorbă de cartofi cu ouă întregi din: cartofi, ceapa, oua, orez, morcov, ardei gras, radacina de patrunjel, pasta de tomate, bors, patrunjel verde, leustean, sare si ulei.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Supe_2

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 4 oua
  • 3 linguri de orez
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 radacina patrunjel
  • 3 linguri pasta de tomate
  • bors, dupa gust
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • ulei pentru calit ceapa

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii şi îi tai cuburi. îi pui la fiert împreună cu orezul. Cureţi ceapa, o tai şi o căleşti împreună cu pasta de tomate. Ceapa călită o adaugi la fiert împreună cu cartofii şi orezul.

Mor­covul, ardeiul şi rădăcina de pătrunjel le cureţi, le speli, le tai mărunt şi le pui şi pe ele la fiert în oală.

Laşi la fiert până când cartofii sunt aproape fierţi, după care adaugi borşul, în funcţie de cât de acră doreşti ciorba.

Pui sare după gust şi mai fierbi 5 mi­nute. Adaugi ouăle şi laşi ciorba să fiarbă până se adună ouăle şi sunt fierte tari.

 

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Anastasia Miron

    O sa incerc si eu ciorba asta

  2. A iesit buna ciorba de cartofi?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.