Ciorbă de curcan

Printeaza

Ciorbă de curcan din: aripi de curcan, morcovi, cartofi, radacina de patrunjel, radacina de pastarnac, telina, rosii, ceapa, pasta de tomate, ardei gras, leustean, patrunjel, bors si sare.

Ingrediente:Ciorba_de_curcan

  • 3 aripi de curcan
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 telina mica
  • 3 rosii
  • 2 cepe
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • 1 ardei gras
  • 1 legatura de leustean
  • patrunjel
  • 1 l bors
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală carnea şi pune-o la fiert într-o oală cu apă rece şi un praf de sare. Adună spuma pe măsură ce se ridică la suprafaţă.

Când carnea este aproape fiartă, adaugă legumele tăiate în cuburi mari şi lasă totul să fiarbă la foc mic.

Spre final, pune pasta de tomate şi roşiile decojite şi pasate cu furculiţa.

Acreşte ciorba cu borş şi potriveşte-o de sare. Opreşte focul şi scufundă legătura de leuştean.

Acoperă, lasă verdeaţa câteva minute, apoi îndepărteaz-o. Serveşte ciorba fierbinte, cu puţin pătrunjel.

 

Ciorbă de curcan

Ciorba_de_curcan

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Ciorba de curcan cu varza murata

carne de curcan, morcovi, pastarnac, telina, patrunjel, ceapa, ardei, praz, varza murata, bulion si zeama de varza. Ingrediente: carne de curcan 2 morcovi 1 pastarnac 1 teline mica 1 radacina patrunjel 2 cepe 1 ardei 1/2 fir praz 1/2 varza murata 200 ml bulion 1 cana zeama de […]

Ciorba de perisoare de curcan

Ciorba de perisoare de curcan

carne de curcan, orez, hasma, sare, piper, morcovi, pastarnac, patrunjel, telina, ceapa, rosii, ulei. Ingrediente: 500 g carne tocată de curcan 50 g orez 1 haşmă (şalotă) 1 ou un vârf cuţit de sare un vârf cuţit de piper 2 morcovi 1 păstârnac 1 pătrunjel i felie de ţelină […]

 

Ciorba de curcan cu galuste aromate si patrunjel

aripi de curcan, gat de curcan, carcasa de curcan, inima de curcan, pipota de curcan, radacinoase, ceapa, sare, piper, unt, faina, conopida, broccoli, gulie, dovlecei, bors, ficatei de pui, nucsoara, pesmet, patrunjel. Ingrediente: 2 aripi de curcan 1 gat de curcan 1 carcasa de curcan inima […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

4 comentarii

  1. Sa-mi opresti si mie o farfurie

  2. Valentina Negrescu

    Ciorba de curcan e una din preferatele mele

  3. De mult n-am mai facut ciorba de curcan, weekendul asta o sa incerc varianta asta

  4. Imi place, imi place mult

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.