carne de curcan, morcovi, pastarnac, telina, patrunjel, ceapa, ardei, praz, varza murata, bulion si zeama de varza. Ingrediente: carne de curcan 2 morcovi 1 pastarnac 1 teline mica 1 radacina patrunjel 2 cepe 1 ardei 1/2 fir praz 1/2 varza murata 200 ml bulion 1 cana zeama de […]
Ciorbă de curcan
PrinteazaCiorbă de curcan din: aripi de curcan, morcovi, cartofi, radacina de patrunjel, radacina de pastarnac, telina, rosii, ceapa, pasta de tomate, ardei gras, leustean, patrunjel, bors si sare.
- 3 aripi de curcan
- 2 morcovi
- 2 cartofi
- 1 radacina de patrunjel
- 1 radacina de pastarnac
- 1 telina mica
- 3 rosii
- 2 cepe
- 2 linguri cu pasta de tomate
- 1 ardei gras
- 1 legatura de leustean
- patrunjel
- 1 l bors
- sare
Mod de preparare:
Spală carnea şi pune-o la fiert într-o oală cu apă rece şi un praf de sare. Adună spuma pe măsură ce se ridică la suprafaţă.
Când carnea este aproape fiartă, adaugă legumele tăiate în cuburi mari şi lasă totul să fiarbă la foc mic.
Spre final, pune pasta de tomate şi roşiile decojite şi pasate cu furculiţa.
Acreşte ciorba cu borş şi potriveşte-o de sare. Opreşte focul şi scufundă legătura de leuştean.
Acoperă, lasă verdeaţa câteva minute, apoi îndepărteaz-o. Serveşte ciorba fierbinte, cu puţin pătrunjel.
Ciorbă de curcan
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciorba de perisoare de curcan
carne de curcan, orez, hasma, sare, piper, morcovi, pastarnac, patrunjel, telina, ceapa, rosii, ulei. Ingrediente: 500 g carne tocată de curcan 50 g orez 1 haşmă (şalotă) 1 ou un vârf cuţit de sare un vârf cuţit de piper 2 morcovi 1 păstârnac 1 pătrunjel i felie de ţelină […]
Ciorba de curcan cu galuste aromate si patrunjel
aripi de curcan, gat de curcan, carcasa de curcan, inima de curcan, pipota de curcan, radacinoase, ceapa, sare, piper, unt, faina, conopida, broccoli, gulie, dovlecei, bors, ficatei de pui, nucsoara, pesmet, patrunjel. Ingrediente: 2 aripi de curcan 1 gat de curcan 1 carcasa de curcan inima […]
Pofta buna!
Sa-mi opresti si mie o farfurie
Ciorba de curcan e una din preferatele mele
De mult n-am mai facut ciorba de curcan, weekendul asta o sa incerc varianta asta
Imi place, imi place mult